Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Червня, 2024 р., 12:50
Головне, помітити їх вчасно, щоби вони не перешкоджали тобі робити важливі речі.
21 Червня, 2024 р., 15:42
Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
21 Червня, 2024 р., 08:29
Ветерани й ветеранки, а також військові та їхні родини можуть пройти безоплатний курс "Основи роботи з базами даних", який є спільним проєктом Українського ветеранського фонду, Lobby X та ІТ-компанії SoftServe.
21 Червня, 2024 р., 08:05
Засідання відбулося під головуванням очільника обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» - заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, правоохоронців, представників громадськості та органів місцевого самоврядування.
20 Червня, 2024 р., 17:50
Про це йшлося під час робочої зустрічі виконуючого обов’язки Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова, директора Департаменту агропромислового розвитку ХОВА Андрія Дорожко з керівниками агропідприємств регіону.
19 Червня, 2024 р., 08:16
Під час війни діти стикаються з низкою нових викликів: переїзди, переживання за рідних на фронті, поранення та навіть смерть близьких людей. У таких складних життєвих ситуаціях у них виникає багато запитань, на які вони не в змозі знайти відповіді самостійно. Завдання дорослих — пояснити їм, що відбувається, та допомогти пережити важкий період.
18 Червня, 2024 р., 16:50
Дана програма – це безплатні консультації та вебінари для українського бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.
18 Червня, 2024 р., 15:50
Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
18 Червня, 2024 р., 15:40
Серіал «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» навчає коректній взаємодії з ветеранами й ветеранками, чинними військовими. Упродовж 11 серій ви дізнаєтеся про особливості комунікації в родині, колі друзів та просто в магазині, парку чи публічному місці, а також, що може вирізняти людину з бойовим досвідом, які в неї бувають стани та реакції. Найкращі українські експерти дають рекомендації, як допомогти ветеранам і ветеранкам, військовим звернутися по психологічну допомогу у разі потреби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора