Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Липня, 2024 р., 15:30
Це дозволить зміцнити як глобальну продовольчу безпеку, так і економічну стабільність України. Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), Всесвітня продовольча програма (ВПП) і Швейцарський фонд протимінної діяльності (FSD) розпочали реалізацію спільної програми для підтримки дрібних фермерів і сільських домогосподарств, які найбільше постраждали від війни. Зараз цей проект реалізується в Харківській області.
18 Липня, 2024 р., 14:15
17 липня 2024 року під головуванням голови комісії, начальника районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО провели чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю фахівців ДСНС, начальників військових адміністрацій населених пунктів, керівників органів місцевого самоврядування та членами комісії.
18 Липня, 2024 р., 10:00
На засіданні робочого штабу, на якому були присутні начальники військових адміністрацій населених пунктів та керівники органів місцевого самоврядування, було опрацьовано ряд актуальних питань забезпечення життєдіяльності району та кожної громади зокрема.
17 Липня, 2024 р., 15:10
Начальник ХОВА Олег Синєгубов та Філіппо Гранді обговорили оперативну ситуацію в області та підготовку до опалювального сезону.
15 Липня, 2024 р., 10:50
Кожен українець повинен мати безбар’єрний доступ до робочого місця та можливість брати участь в економічному житті країни. Щоб посилити зацікавленість роботодавців наймати людей з інвалідністю, Уряд запровадив програму компенсацій за облаштування робочих місць для них.
15 Липня, 2024 р., 10:45
Ветерани-підприємці можуть використовувати бренд, маркуючи продукцію графічним зображенням “Створено Захисниками”. Це допоможе просувати ветеранський бізнес, зробити його видимим і впізнаваним.
15 Липня, 2024 р., 09:35
Його оголосили Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW. 
15 Липня, 2024 р., 09:05
Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.
11 Липня, 2024 р., 08:07
Оксана Жолнович спільно із заступницею начальника Харківської ОВА Вітою Ковальською взяли участь у відкритті Центру життєстійкості у Балаклійській громаді, а також відвідали низку соціальних установ регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора