Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги жителів Борівської селищної територіальної громади!

Дата: 12.08.2024 13:25
Кількість переглядів: 260

Фото без описуВідповідно до наказу начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО від 10 серпня 2024 року № 55 «Про запровадження комендантської години в окремих населених пунктах Ізюмського району Харківської області» в ОКРЕМИХ населених пунктах Борівської селищної територіальної громади запроваджується комендантська година з 17 години 00 хвилин поточної доби до 09 години 00 хвилин наступної доби, починаючи з 12 серпня 2024 року до окремого розпорядження.

До переліку ввійшли такі населені пункти - сел. Першотравневе, с. Копанки, с. Зелений Гай, с. Вишневе, с. Чернещина, с. Степове, с. Новосергіївка, с. Дружелюбівка, с. Ольгівка, с. Червоний Став, с. Андріївка.
На решті території Борівської селищної територіальної громади комендантська година залишається без змін та продовжує діяти з 23 год 00 хвилин  до 05 год 00 хвилин.
Заборонено перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також рух транспортних засобів, з дотриманням спеціального режиму світломаскування.
Особи, які перебувають на вулицях у заборонений час, можуть вважатися членами диверсійно-розвідувальних груп.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Правила не поширюються на переміщення до укриттів під час сигналу повітряної тривоги.

Наказ начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО від 10 серпня 2024 року № 55 «Про запровадження комендантської години в окремих населених пунктах Ізюмського району Харківської області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора