Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) відвідали Ізюмщину

Дата: 19.07.2024 09:55
Кількість переглядів: 90

Фото без описуНачальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ провів зустріч з головою Харківського субофісу Міжнародного Комітету Червоного Хреста Стефані ГАРТЛАХЕР.

Головна мета – обговорити ключові проблеми, які потребують негайного розв’язання, визначити напрями й обсяги допомоги, які були би максимально ефективними для району та які може надати Міжнародний Червоний Хрест.

Стефані Гартлахер наголосила, що мета діяльності МКЧХ в Україні – допомога населенню прикордонних територій, які постраждали від російського вторгнення від його початку й донині. Серед проєктів гуманітарної підтримки, які втілює МКЧХ на території громади, – надання медикаментів і засобів гігієни лікувальним закладам; тренінги з поводження під час обстрілів і надання першої допомоги пораненим; забезпечення технічними засобами для розбирання руйнувань та розмінування територій тощо.

На зустрічі йшлося про забезпечення деревиною жителів 3 громад Ізюмщини, а саме: Ізюмської міської територіальної громади, Борівської селищної територіальної громади та Оскільської сільської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора