Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 18.07.2024 14:15
Кількість переглядів: 68

Фото без опису17 липня 2024 року під головуванням голови комісії, начальника районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО провели чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю фахівців ДСНС, начальників військових адміністрацій населених пунктів, керівників органів місцевого самоврядування та членами комісії.

Серед пріоритетних питань засідання комісії - облаштування захисних споруд цивільного захисту, на чому наголосив Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ.

Начальник районного управління ГУ ДСНС в Харківській області Володимир ГЛУЩЕНКО проінформував, що обстеження (перевірки) об’єктів фонду захисних споруд здійснюються щоквартально. За результатами перевірок за другий квартал 2024 року встановлено, що кількість готових до укриття населення об’єктів фонду захисних споруд постійно збільшується. Показники свідчать і про покращення стану готовності та доступності даних об’єктів.

Зокрема, на засіданні обговорили питання пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти. Для забезпечення виконання всіх необхідних заходів для безпечного функціонування освітніх об'єктів, визначеним виконавцям поставлено конкретні завдання.

З урахуванням доповідей та за результатами засідання членами комісії вирішено вжити вичерпних заходів щодо забезпечення виконання всіх поставлених задач з дотриманням встановленого чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора