Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання місцевої комісії ТЕБ та НС

Дата: 07.06.2024 14:30
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЗасідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося 07 червня 2024 року, під головуванням начальника районної військової адміністрації, голови комісії Степана МАСЕЛЬСЬКОГО за участі начальників військових адміністрацій населених пунктів, керівників органів місцевого самоврядування та членів комісії. Учасники засідання розглянули 5 основних питань порядку денного.

Як зазначив очільник району, першочерговим завданням влади залишається безпека громадян на території району, оскільки ворог продовжує завдавати удари по цивільній інфраструктурі, зокрема, по базам відпочинку.

Акцентував увагу, що державна комісія з питань ТЕБ та НС рекомендувала заборонити на всій території Харківської області відпочинок населення на водних об'єктах.

Члени комісії одноголосно ухвалили рішення щодо заборони використання водних об'єктів Ізюмського району впродовж літнього періоду для купання, масового відпочинку населення на водних об'єктах, у зв'язку із можливою наявністю вибухонебезпечних предметів та можливих обстрілів місць масового скупчення населення.

Володимир Глущенко, начальник Ізюмського районного управління Головного управління ДСНС України у Харківській області проінформував присутніх про заходи щодо реагування і протидії лісовим пожежам, які виникли на території району та запобігання виникненню лісових пожеж протягом пожежонебезпечного періоду 2024 року.

Разом з тим, під час засідання обговорили функціонування Пунктів Незламності та визначення алгоритму дій на літній період 2024 року.

Степан Масельський доручив начальникам військових адміністрації населених пунктів та керівникам органів місцевого самоврядування затвердити перелік з графіками роботи Пунктів Незламності на літній період з можливістю надавати в них базові послуги для людей.

Також розглянули стан утримання та створення місць забору води для потреб пожежогасіння у населених пунктах та стан протипожежного водопостачання в районі.

Так, керівництву громад доручили провести роботу з ремонту несправних водонапірних веж, пожежних гідрантів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора