Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністерство цифрової трансформації України запускає другий хакатон Future Simple Hack

Дата: 06.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 47

Фото без описуМіністерство цифрової трансформації України запускає другий хакатон Future Simple Hack. Це вже другий хакатон від найбільшого чемпіонату для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge у межах національної мовної програми Future Perfect. У фокусі — технологічні рішення, які допоможуть вивчати англійську дітям віком від 3 років.

Шукаємо рішення у двох напрямах, обирайте цікавий для себе:

ШІ-трек: створіть інструменти на основі штучного інтелекту, який полегшить процес вивчення англійської мови серед дітей.

EdTech-трек: розробіть сервіси та продукти, які зроблять процес навчання адаптивним та персоналізованим для дитячої аудиторії.

Учасники отримають можливість інтеграції в майбутні партнерські проєкти в межах Future Perfect та призи від Sigma Software, Українського фонду стартапів, SKELAR, Beetroot Academy, Speakingclub.uа.

Хто може взяти участь?

Команди з 2–5 осіб та індивідуальні фахівці, які готові створювати інновації в EdTech-секторі.

 Дедлайн подання — 21 червня 2024

 Другий хакатон відбудеться 21–29 червня 2024

 Реєструйтеся та дізнавайтеся більше за посиланням.

Серія хакатонів реалізується найбільшим чемпіонатом для IT-фахівців у Європі DEV Challenge з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України в межах національної мовної програми Future Perfect. Також проєкт підтримується Sigma Software та першим інноваційним парком — UNIT.City.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора