Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робочий візит до Барвінківської територіальної громади

Дата: 23.04.2024 16:46
Кількість переглядів: 35

Фото без описуНачальник районної військової адміністрації Степан Масельський, перебуваючи з робочим візитом у Барвінківській громаді, провів робочу зустріч з керівництвом територіальної громади.

Зокрема обговорили актуальні питання соціально-економічного розвитку громади та шляхи вирішення проблемних питань.

В першу чергу, увага була зосереджена на питаннях стабільного функціонування територіальної громади в умовах воєнного стану, шляхи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій на території громади, спричинених ворожою збройною агресією.

Також розглянуто проблематику та шляхи її вирішення стосовно наповнення дохідної частини місцевого бюджету, економного використання грошових коштів під час війни, надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам та громадянам, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Разом з тим було обговорено ряд важливих питань — допомога військовим підрозділам, питання цивільного захисту, стану підготовки об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025, організація та надання соціальних послуг мешканцям громади, реалізацію в громаді програми єВідновлення тощо.

На завершення зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці територіальної громади і районної влади, а також пріоритетні завдання на найближчий час. Разом ми повинні не просто поновити що втрачено, а зробити ще краще і ще могутніше, не дивлячись на ті труднощі, які щодня постають перед нами.

Дякуємо ЗСУ! Разом до Перемоги! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора