Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський зустрівся з представником Червоного Хреста

Дата: 17.04.2024 10:16
Кількість переглядів: 44

Фото без описуМетою зустрічі начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана Масельського з представником цієї гуманітарної установи стало обговорення нагальних потреб населення району та продовження допомоги мешканцям тих громад, які найбільше постраждали від збройної агресії рф, підтримка аграрного сектору району, малого і середнього бізнесу.

Під час зустрічі представник організації ознайомив присутніх з головними напрямками роботи їх організації. Основні цілі та задачі Міжнародного Комітету Червоного Хреста мають гуманітарний характер і полягають в тому, щоб захищати життя і гідність людей, які постраждали через збройні конфлікти та надавати їм допомогу.

На разі Червоний Хрест продовжує надавати всебічну допомогу громадам Ізюмщини, забезпечуючи мешканців району продуктами харчування, будівельними матеріалами для відновлення зруйнованого житла, генераторами, деревиною паливною та інше.

На завершення зустрічі сторони обговорили питання налагодження подальшої взаємодії та співпраці з територіальними громадами Ізюмського району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора