Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС

Дата: 03.04.2024 13:10
Кількість переглядів: 45

Фото без опису02 квітня 2024 року під головуванням начальника районної військової адміністрації, голови комісії, Степана Масельського відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі начальників військових адміністрацій населених пунктів, керівників органів місцевого самоврядування  та членів комісії. Учасники засідання розглянули 4 основних питання порядку денного.

З питання щодо результатів обстеження стану об'єктів централізованого та нецентралізованого водопостачання, що розташовані у зоні потенційного впливу забруднення поверхневих водойм внаслідок надзвичайної ситуації, проінформував Андрій Самелюк, начальник відділу державного контролю за дотриманням санітарного законодавства Ізюмського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 
На території 8 громад району перевірено комісійно 11 об’єктів централізованого водопостачання та 63 нецентралізованого водопостачання. Слідів присутності нафтопродуктів в питній воді не виявлено. 
В ході засідання акцентували увагу на питаннях щодо основних завдань з протидії пожежам в екосистемах району у 2024 році та забезпечення належного протипожежного захисту об’єктів агропромислового комплексу, недопущення втрат зернових та грубих кормів через пожежі в 2024 році.
З початку року  зареєстровано всього 243 пожежі,  з яких  213 пожеж в екосистемах. Комісія вирішила посилити роботу щодо проведення інформаційно-роз'яснювальних заходів з профілактики виникнення пожеж серед осіб, що належать до підвищеної групи ризику, та інформування через соціальні мережі.
В цілому на нараді всі питання розглянуті, виконавцям надані відповідні доручення, доведені терміни виконання та їх звітування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора