Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти з Куп’янської та Оскільської тергромад вирушили на відпочинок до Івано-Франківщини

Дата: 29.03.2024 08:11
Кількість переглядів: 27

Фото без описуНайближчий місяць діти з прифронтових та деокупованих населених пунктів проведуть в одному з санаторіїв Івано-Франківської області.

Загалом на відпочинок відправилися 44 дитини віком від 10 до 16 років. В програмі передбачені оздоровчі процедури, навчання, майстер-класи, екскурсії тощо. 

«Питання допомоги дітям із прифронтових, деокупованих територій – на с особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. За нинішніх обставин діти потребують особливого піклування та підтримки, тож такі програми надважливі для нашого регіону. Дякую благодійному фонду «Співдружність України» та акторам студії «Квартал 95» за цей проєкт», - зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова. 

Також до санаторію приїздять діти із Сумської, Донецької та Херсонської областей. 

«Для нас найголовніше, щоб діти були в безпеці, захищені та відпочили. Одна із переваг цієї програми – це живе спілкування. Діти змінять своє звичне місце проживання, поспілкуються між собою та відволічуться», - розповідає представниця БФ «Співдружність України» Катерина Сімакова. 

Забезпечать переміщення дітей 2 лікарів та 2 супроводжуючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора