Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Практичні аспекти реалізації спільних проєктів на території Ізюмського району

Дата: 06.03.2024 10:47
Кількість переглядів: 44

Фото без описуПро це обговорили під час робочої зустрічі начальника районної військової адміністрації Степана Масельського, начальника Ізюмської міської військової адміністрації Валерія Марченка з керівником Харківського офісу Дитячого фонду ООН  (ЮНІСЕФ) Людмилою Паламар. 

На сьогодні за підтримки фонду в районі вже реалізовані і успішно працюють низка проєктів. У ході зустрічі обговорили напрямки співробітництва в галузях соціальної сфери, житлово-комунального господарства, медицини, освіти тощо.
Основну увагу акцентували на питанні щодо створення в м. Ізюм Центру Життєстійкості — дружнього, безбар’єрного простору, на базі якого надаватимуться соціальні послуги, зокрема інформування, консультування та соціально-психологічна допомога потребуючим. Очікується, що діяльність такого Центру сприятиме зміцненню психосоціальної стійкості населення  та координації волонтерської діяльності.
«Ми пропонуємо Ізюмській громаді більш комплексну співпрацю ніж та, яка вже існує. Нами спільно з Харківською обласною військовою адміністрацією  розроблена Програма співпраці з громадами Харківщини. Вона полягає у тому, щоб разом з вами розробити й втілити проєкти в усіх напрямках роботи, які ЮНІСЕФ готовий запропонувати. Тобто все, що ми вміємо і з чим працюємо готові впроваджувати у  громаді», -наголосила Людмила Паламар.
Очільник району щиро подякував команді Харківського офісу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за надання всебічної допомоги району і запропонував не обмежуватися досягнутим, а продовжити спільну реалізацію проєктів в інших галузях.
Після завершення загальної зустрічі, представники ЮНІСЕФ вислухали запити та проблеми фахівців у галузі ЖКГ, освіти, соціальної сфери, медицини. Отриману інформацію проаналізують, узагальнять та намітять план дій, в рамках якого й здійснюватиметься подальша співпраця.
Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора