Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 лютого 2024 року - другі роковини широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України

Дата: 24.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 51

Фото без описуЦей день на все життя запам’ятав  кожен  українець. Адже два роки тому,  24 лютого 2022 року о 3:40 ранку росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України.

Сьогодні виповнилося два роки героїчного опору українських військових, які стоять на захисті рідної землі, свободи та незалежності батьківщини.

В кожній громаді є могили  Героїв, які мужньо стояли на захисті держави, але загинули… На жаль, є могили і цивільних, які загинули в результаті ворожих обстрілів та під час окупації …

З метою віддання шани подвигу Українського народу у відсічі російської агресії  районне керівництво та керівники територіальних громад  поклали квіти та лампадки до меморіальних знаків і місць поховань загиблих військових та цивільних  у російськоукраїнській війні. Також у  церемонії покладання квітів  взяли участь військовослужбовці, силовики, учні закладів освіти,  матері та родичі загиблих, громадськість.

Усі присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, вшанували пам’ять Героїв та Героїнь, які віддали своє життя за свободу та незалежність України під час російсько-української війни.

Два роки війни залишили глибокі шрами на наших серцях, але зробили нас сильнішими. Нашою зброєю стала сміливість, нашою бронею - згуртованість. Сьогодні ми вшановуємо кожного Героя, який віддав життя за Україну, за її свободу, за усіх нас.

Низький уклін нашим Захисникам і Захисницям! Продовжуємо боротися за кожен клаптик української землі! Україна обов’язково переможе ворога і відновить територіальну цілісність!

Слава Україні! Слава її Героям!

Вічна пам'ять Героям, які полягли в бою за мир та свободу! Пам’ятаймо



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора