Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Дата: 16.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 133

Фото без опису15 лютого 2024 року під головуванням заступника начальника районної військової адміністрації - голови робочої групи Світлани ШВІД відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» у Ізюмському районі.

У ході якого взяли участь керівник апарату районної військової адміністрації - секретар робочої групи Ніна ЧЕРНОЛЯСОВА, члени робочої групи та посадові особи Балаклійської міської ради. Під час засідання було заслухано звіти директора КНП Балаклійської міської ради Харківської області «Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» та директора КНП «Балаклійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Балаклійської міської ради Харківської області про результати проведення публічних закупівель у 2023 році та щодо проблемних питань, які виникали під час них. 
Також було заслухано інформацію підприємств стосовно плану закупівель на 2024 рік та використання і обліку гуманітарної допомоги, наданої міжнародними організаціями у 2023 році. 
Нагадаємо, розпорядженням начальника районної військової адміністрації була створена робоча група «Прозорість і підзвітність» в Ізюмському районі. До її складу увійшли начальники військових адміністрацій населених пунктів та керівники органів місцевого самоврядування району, керівники структурних підрозділів районної військової адміністрації, представники силових структур і правоохоронних органів.

Фото без опису
 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора