Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ізюмському районі відбулися урочистості до Дня Соборності України

Дата: 22.01.2024 16:31
Кількість переглядів: 146

Фото без описуСьогодні, 22 січня, в  День Соборності України, українці відзначають велику подію в історії нашої держави – проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. 

Тож з цієї нагоди в громадах району відбулися урочистості, в яких взяли участь начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ, керівництво районної ради та військових адміністрацій населених пунктів, військові, силовики та громадськість. Під час заходів відбулися  урочисті  покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку,  борцю за волю України.
А також, в м.Ізюмі мали можливість викласти карту України у вигляді пазла - мапи України, яка символізує єдність і соборність нашої країни.
Соборність – це не лише об'єднання територій, але й духовна консолідація громадян, незалежно від їх національності, що  є основою для розбудови демократичної держави та запорукою виживання нації. Україна ніколи не здавалася та завжди продовжувала боротьбу, яка триває і нині! Українці зараз єдині як ніколи, захищаючи рідну землю від російського агресора.
У цей день  бажаємо усім завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Наша єдність – наша зброя! Тримаймося разом! У цьому наша сила.  Переможемо!  Україна переможе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора