Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Ізюмської РВА Степан Масельський зустрівся з представниками World Food Programme

Дата: 18.01.2024 13:02
Кількість переглядів: 82

Фото без описуПід час зустрічі начальник Ізюмської районної військової адміністрації розповів про поточний стан справ у нашому районі, про гуманітарну ситуацію та виклики, які постали перед Ізюмським районом, зважаючи на бойові дії, що ведуться зовсім поруч.

«Ми точно знаємо — Україна в цій війні переможе. Які б не були у ворога плани, ми готуємось до повоєнної відбудови нашого регіону вже сьогодні, і плануємо такий комплекс заходів, щоб це було не тільки відновлення зруйнованої росіянами інфраструктури, а й притягнення нових виробництв з іноземним капіталом, який дозволить нам розвиватися ще стрімкіше, ніж це було до повномасштабного вторгнення», - зазначив Степан Іванович.

Голова Дніпровського офісу ВПП ООН в Україні місії World Food Programme Салім Мусса своєю чергою відзначив, що у нашому регіоні добре організована та налагоджена робота із розподілення та забезпечення населення гуманітарною допомогою, яка буде продовжуватись і у поточному році.

Ізюмщина щиро вдячна усім представникам демократичного світу та численних гуманітарних організацій які сьогодні стоять пліч-о-пліч у нашому прагненні бути частиною вільного світу, для якого людина та її життя — найвища цінність.

Довідково:

Всесвітня продовольча програма (World Food Program) – найбільша у світі гуманітарна організація, що забезпечує щороку близько 4 мільйонів тонн продуктів харчування.

Лауреат Нобелівської премії миру. Заснована 1961 року як орган продовольчої допомоги у системі Організації Об'єднаних Націй. Має доручення надавати допомогу країнам, що розвиваються, долати голод.

Також організація використовує продовольчу допомогу з метою сприяння економічному та соціальному розвитку. У випадку надзвичайних ситуацій World Food Program надає термінову допомогу з підтримання життя жертвам війн, природних і техногенних катастроф.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора