Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з кластером з питань відновлення житла та благодійними організаціями

Дата: 16.01.2024 15:30
Кількість переглядів: 81

Фото без описуСьогодні, 16 січня, в Ізюмській районній військовій адміністрації відбулася зустріч із представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ) та благодійної організації «Благодійний фонд «NEW WAY».

Зазначені організації активно співпрацюють з громадами Ізюмського району щодо надання допомоги мешканцям деокупованих населених пунктів району, які постраждали від агресії окупанта під час окупації та після неї.

У ході спілкування підвели підсумки за минулий рік та надали благодійникам перелік об’єктів, що потребують невідкладного відновлення у поточному році. Зокрема, окреслили ряд завдань на новий 2024 рік та обговорили розробку потенційних та реалізацію спільних програм і проєктів з питань відновлення пошкоджених багатоповерхових та приватних житлових будинків, які були пошкоджені чи зруйновані під час військової агресії, забезпечення населення територіальних громад району дровами в стислі терміни та інші.

Крім того, під час обговорення подальшої співпраці заступник начальника районної військової адміністрації Світлана ШВІД розповіла міжнародним партнерам про нагальні потреби громад району.

Світлана ШВІД від імені керівництва району висловила слова вдячності за надання благодійної допомоги. В такі важкі часи для нашої країни благодійна допомога є вкрай важливою для нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора