Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада з керівниками громад Ізюмського району та силовиками

Дата: 11.01.2024 14:30
Кількість переглядів: 101

Фото без описуНарада пройшла під головуванням начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО за участі керівників правоохоронних структур району, представників Ізюмського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальників військових адміністрацій населених пунктів та голів органів місцевого самоврядування.

Серед основних питань, які розглядались на нараді – проведення мобілізаційного процесу на території Ізюмського району.

Степан Іванович наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Ізюмського РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборонну, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

«Представники ТЦК повинні розповідати громадянам про соціальне забезпечення, які вакансії сьогодні є, конкретну роботу в тій чи іншій бригаді. Закликаємо жителів району відповідально ставитися до військового обов'язку та наголошуємо на дотриманні законодавства як громадянами, так і представниками ТЦК», – зазначив Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ.

За результатами обговорень учасниками наради відпрацьовано алгоритм дій відповідальних осіб та узгодили ряд спільних заходів для більш ефективного виконання поставлених завдань. Разом з тим, запрошені мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі проблемні питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

Виконання заходів з мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району знаходиться на постійному контролі керівництва районної військової адміністрації.

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора