Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ізюмському районі проведено навчання

Дата: 11.01.2024 10:25
Кількість переглядів: 125

Фото без описуВнаслідок значних опадів в районі стається обрив лінії електропередач, що призводить до знеструмлення, а також відбувається падіння дерев, що перешкоджає доступу до закладів медицини. Також через значне зниження температури повітря на дорогах виникає ожеледиця, яка призводить до повного припинення руху транспорту на шляхах.

З метою підвищення оперативності та взаємодії при виконанні завдань з організації управління в надзвичайних ситуаціях та захисту населення і територій від їх наслідків, підтримки високого рівня та оцінки стану готовності до дій 10.01.2024 року було проведено штабне тренування з питань організації реагування на надзвичайні ситуації та небезпечні події характерні для осінньо-зимового періоду.

Навчання відбулося під головуванням начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО за участі керівництва районної ради, Ізюмської міської військової адміністрації, директора КНП Ізюмської міської ради «Центральна міська лікарня Піщанської Богоматері», Ізюмського районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, комунальних служб благоустрою, тепломережі та водопровідно-каналізаційного підприємства м.Ізюма.

Під час проведення навчання було озвучено рівень готовності органів управління і сил оперативного реагування Ізюмського району до реагування на надзвичайні ситуації та небезпечні події.

Зокрема, Степан Іванович акцентував особливу увагу на відпрацювання питань взаємодії органів управління цивільного захисту району та сил, які залучаються на проведення рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації надзвичайної ситуації та готовності служб до дій за призначенням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора