Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся семінар в онлайн-форматі щодо нового функціоналу системи закупівель Prozorro

Дата: 13.12.2023 08:20
Кількість переглядів: 87

Фото без опису12 грудня 2023 року, в рамках діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» в Ізюмському районі, заступник начальника районної військової адміністрації – голова робочої групи Світлана ШВІД, керівник апарату районної військової адміністрації - секретар робочої групи Ніна ЧЕРНОЛЯСОВА, члени робочої групи та уповноважені особи з питань проведення публічних закупівель структурних підрозділів районної військової адміністрації взяли участь в онлайн-засіданні щодо нового функціоналу системи закупівель Prozorro.

Захід відбувся під головуванням заступниці міністра економіки України Надії Бігун, під час якого акцентовано увагу присутніх на оновленні функціоналу системи стосовно обґрунтування закупівель. Особливість полягає у впроваджені нової функції в електронній системі закупівель за допомогою якої з’явилася можливість обґрунтувати доцільність своєї закупівлі, що дасть змогу завчасно пояснити, чому виникла потреба в цій закупівлі.
Експертом ДП «Прозорро» Лілією Кулик для присутніх проведено демонстрацію нового функціоналу обґрунтування закупівель в системі Prozorro та надано детальні роз’яснення щодо його використання. 
По завершенню зустрічі організаторами надано відповіді  на  питання присутніх.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора