Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У межах робочої групи «Прозорість та підзвітність» проведено семінар-тренінг з питань проведення публічних закупівель

Дата: 30.11.2023 08:10
Кількість переглядів: 107

Фото без опису29 листопада 2023 року для працівників архівного відділу та фінансового відділу Ізюмської районної військової адміністрації проведено семінар-тренінг з питань проведення публічних закупівель.

Під час заходу уповноваженою особою, відповідальною за проведення процедур закупівель/спрощених закупівель районної військової адміністрації Миколою ІВЧЕНКОМ наголошено на змінах щодо здійснення публічних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. 
Особливу увагу було зосереджено на функціональних обов’язках уповноваженої особи, які полягають у плануванні закупівлі, складанні та затвердженні річного плану закупівель, процедурі проведення публічних закупівель та відповідальності за порушення умов діючого законодавства.
Розглянуто практичні аспекти  використання системи «Prozorro» під час здійснення публічних закупівель», а саме: особливості здійснення процедури закупівель шляхом відкритих торгів або конкурентного діалогу та переговорної процедури.
В подальшому заплановано проведення семінар-тренінгів з іншими структурними підрозділами районної військової адміністрації.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора