Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан готовності району до опалювального сезону

Дата: 18.10.2023 17:50
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСьогодні, під час наради, яку провів очільник району Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ з начальниками військових адміністрацій населених пунктів та керівниками органів місцевого самоврядування району, було розглянуто низку важливих для району питань.

На нараді були присутні заступник голови районної ради, заступник начальника районної військової адміністрації та керівники правоохоронних органів району.

Зокрема, про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства територіальних громад району до опалювального сезону 2023-2024 років проінформувала присутніх Ольга ЗАЙЧЕНКО, начальник управління соціально-економічного розвитку територій Ізюмської районної військової адміністрації. Вона доповіла, що станом на 18 жовтня комунальними підприємствами територіальних громад району, які надають послуги з теплопостачання, підготовлено та заплановано до включення 32 котельні, а саме: в Балаклійській громаді-13 котелень, в Барвінківській громаді-3 котельні, в Борівській громаді - 4 котельні, в Ізюмській громаді – 11 котелень та в Донецькій громаді – 1 котельня. Відповідно, громади району повністю готові до початку нового опалювального року.

«Не дивлячись на вкрай небезпечну ситуацію в районі, адже бойові дії поруч, керівники та працівники комунальних підприємств щодня доводять нам, що спільно ми здолаємо труднощі, а завдяки нашим захисникам і захисницям Україна переможе! Я дякую їм за відданість справі і людям», - зазначив Степан Іванович.

Разом з тим, Ольга Іванівна наголосила на важливості проведення роботи із інженерного захисту вузлів та систем об’єктів критичної інфраструктури, які є однією з найважливіших складових в сталому проходженні опалювального періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора