Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Борівщина відзначила першу річницю визволення від російських окупантів

Дата: 04.10.2023 19:55
Кількість переглядів: 71

Фото без описуЗаходи, присвяченні цій знаменній даті, з огляду на безпекову ситуацію в громаді проводились в укритті. Та намагання агресора залякати нас постійними обстрілами все ж не завадили нам відсвяткувати річницю звільнення від російського ярма.

Першочергово у Боровій привітали воїнів-визволителів. Начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський та начальник Борівської селищної військової адміністрації Олександр Тертишний подякували нашим захисникам за визволення рідного краю та за щоденну оборону Борівщини. Військовослужбовцям та працівникам поліції вручили грамоти від військової адміністрації та пам’ятні подарунки, побажали Божого захисту, міцного здоров’я, сил, витримки та Перемоги!

Учасники заходу переглянули фільм про Борівщину, про життя нашої громади до повномасштабного вторгнення, чорні дні окупації та омріяне звільнення. Разом виконали Гімн України, привітали один одного з річницею відновлення української свободи на борівській землі, висловили переконання, що перемога у цій війні обов’язково буде за нами.

На центральній площі селища вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників і захисниць України. До пам’ятного знаку Незалежності поклали квіти.

На честь річниці визволення Борівщини керівники Ізюмської районної та Борівської селищної військових адміністрацій разом з військовими посадили дерева у центральному парку селища. Туї та ялівець для Борівської громади були надані Північно-східним міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства. Загалом сьогодні було висаджено 36 дерев.

Ми обов’язково переможемо! Все буде Україна!🇺🇦

Джерело: https://borova-gromada.gov.ua/post/borivshchina-vidznachila-pershu-richnicyu-vizvolennya-vid-rosijskih-okupantiv

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора