Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці в Балаклійській громаді відбулися заходи з вшанування пам'яті та церемонії покладання квітів до могил, пам'ятних знаків Героїв України.

Дата: 01.10.2023 16:25
Кількість переглядів: 72

Фото без описуХвилиною мовчання о 09:00 усією громадою було вшановано памʼять загиблих українських воїнів, які бились заради нашої держави, заради вільної України, заради життя кожного українця. 🕯️

У центрі міста зібралися керівництво району та громади, працівники структурних підрозділів міської ради, громадськість міста. Загальнонаціональна акція завершилася молебнем та покладанням квітів.

➡️ Квітами біля пам’ятних знаків також вшанували пам’ять воїнів, які поклали свої життя в боротьбі за звільнення нашого міста у вересні минулого року.

➡️ У напрямку Савинського шосе було відкрито ще один памʼятний знак, на згадку про наших героїв, завдяки кому балаклійці мають змогу повернутися додому, завдяки кому в нашому місті знову лунає дитячий сміх, завдяки кому в місто повернулося життя.

🙏🏻 Вклоняємося всім нашим воїнам, які віддали життя за мир, незалежність і свободу рідної землі.

Дякуємо захисникам і захисницям, які захищають Україну. Ви - символ сміливості, відданості та незламності! Завдяки Вам Україна була, є і буде!

Джерело: https://www.facebook.com/groups/balakleyamer/posts/3589136628042716/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора