Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

50 рятувальників Ізюмщини отримали заслужені нагороди напередодні професійного свята

Дата: 18.09.2023 09:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису15 вересня, напередодні професійного свята – Дня рятівника, в м. Ізюмі відбулися урочисті заходи. Привітати рятувальників завітали т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Артем Астахов, голова Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський, керівники територіальних громад району.

Артем Астахов, відкриваючи урочисте зібрання, подякував рятувальникам Ізюмщини за мужність, героїзм, готовність до самопожертви, які вони проявляють при виконанні професійних завдань, долаючи наслідки ворожої агресії, рятуючи цивільне населення від пожеж, спричинених окупантами.

Кожен ізюмський рятувальник залишається відданим Присязі на вірність українському народові, заслужив нагороди та шану суспільства. Сьогодні 48 з них, у тому числі 5 вогнеборців Андріївської місцевої пожежної команди, а також 2 сапера зведеного загону ДСНС, котрі займаються очищенням Ізюмщини від залишених окупантами мін та боєприпасів, отримали заслужені нагороди від ДСНС, ГУ ДСНС України у Харківській області та органів місцевої влади.

Вітаємо вогнеборців з почесними нагородами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора