Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували пам'ять загиблого бійця ЗСУ

Дата: 08.09.2023 11:00
Кількість переглядів: 212

Фото без опису7 вересня 2022 року, у боротьбі за волю та незалежність України, під час бою з російськими окупантами біля села Сухий Яр Куньєвської сільської ради, загинув командир восьмого окремого полку спеціального призначення Збройних Сил України, капітан Олексій Хижняк.

У вересні 2022 року група капітана Олексія Хижняка захопила ворожий блокпост і зупинила колону противника, знищила техніку та особовий склад, але під час бою капітан зазнав смертельних поранень.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові ХИЖНЯКУ Олексію Леонідовичу, капітану, Указом Президента України присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Вшанувати пам’ять загиблому Герою до меморіалу військовослужбовця прибув начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан Масельський, керівництво громади, рідні, побратими, представники духовенства, учні, вчителі та місцеві жителі.

Під час заходу присутні вшанували його пам’ять хвилиною мовчання та поклали до його меморіалу живі квіти.

Щирі співчуття родині… Світла пам’ять та вічна пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора