Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана Масельського з нагоди річниці звільнення Ізюмського району від російського окупанта

Дата: 07.09.2023 18:00
Кількість переглядів: 153

Фото без описуДорогі земляки! ​

6 вересня 2022 року розпочався масштабний Харківський контрнаступ Сил оборони України, що призвів до повного звільнення Ізюмського району від російських окупантів.

​Основний удар був спрямований на міста Балаклія та Ізюм, які були головними логістичними центрами для країни-агресора. Росіяни в паніці тікали, залишаючи техніку та боєприпаси. І вже 8 вересня УКРАЇНСЬКИЙ ПРАПОР замайорів над Балаклією, а 10 вересня – над Ізюмом.

​Сьогодні я хочу висловити глибоку подяку та шану нашим бійцям Збройних Сил України за те, що визволили наші домівки, наші міста та села від окупантів. За те, що сьогодні ми живемо на вільній українській землі, а в наших містах і селах майорить ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ ПРАПОР. Щодня ви героїчно б’єтеся за нашу землю! Щодня стримуєте ворога! Слава кожному й кожній, хто зараз у бою в гарячих точках передової! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Я бажаю кожному непохитної віри у нашу ПЕРЕМОГУ і повернення додому живими і здоровими!

​Особлива подяка усім матерям, які виховали своїх синів та доньок справжніми українськими патріотами, які одразу стали в ряди на захист нашої неньки України та продовжують й донині її захищати. Низький уклін ВАМ! На жаль, не всі повертаються живими з війни….Ми всі у вічному боргу перед матерями Героїв, які ціною власного життя захистили усіх нас від ворожої навали. Ми продовжимо справу ваших дітей і збережемо пам'ять про них.

​Вічна шана всім полеглим, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та суверенітет України… Світла і вічна пам'ять всім загиблим та закатованим, всім, чиї життя були забрані російським терором у цій жорстокій війні... НЕ ЗАБУДЕМО! НЕ ПРОБАЧИМО ворогу смерть кожного українця, пролиті сльози кожної матері і кожної дитини…

​Наша боротьба та протистояння ще триває, ще не всіх ворогів вигнали з нашої землі, наш район й до сих пір потерпає від ворожих обстрілів, гинуть військові та цивільні люди….Тож продовжуємо боротися, доки не звільнимо від окупанта нашу рідну землю.
 

Шана і слава захисникам України!

Слава Україні! Героям слава!

Україна переможе!

З повагою начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора