Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася зустріч з питання безпекової ситуації

Дата: 07.08.2023 18:10
Кількість переглядів: 79

Фото без описуНещодавно за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» м. Ізюм відвідали Надзвичайні та Повноважні Посли Швеції, Швейцарії та уповноважений представник Посольства Канади в Україні, які отримали можливість краще зрозуміти ситуацію у місті, а також побачити, що, не дивлячись на численні величезні виклики, місто продовжує працювати та відновлюватися, а мешканці надихають своєю незламністю та вмотивованістю.

Першим результатом візиту стало обрання Ізюмської громади для вивчення безпекової ситуації.

І вже сьогодні, 07 серпня 2023 року, в рамках нового компоненту Фонду «Безпека та захист громади», за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ разом з керівниками правоохоронних органів, прокуратури, районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, районної ради та Ізюмської міської військової адміністрації взяли участь у зустрічі з командою Фонду, яка відбулася у м.Ізюмі.

Зокрема, в ході зустрічі обговорили питання щодо безпекової ситуації як в цілому по району так і по громадам окремо. Разом з тим, приділили особливу увагу питанню розмінування території, адже наш район залишається дуже замінованим. Люди майже кожного тижня наражаються на вибухонебезпечні предмети, які призводять або до каліцтва або до смерті.

Такі заходи є надзвичайно важливими та знаковими для зміцнення співпраці та партнерських відносин, а також – для забезпечення ще більшої підтримки України нашими міжнародними партнерами.

На завершення зустрічі Степан Іванович висловив подяку команді Фонду «Партнерство за сильну Україну» за допомогу та підтримку нашого району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора