Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час наради було розглянуто низку важливих питань

Дата: 04.08.2023 18:10
Кількість переглядів: 110

Фото без описуОсобливу увагу на нараді, яка відбулася 04 серпня, учасники надали питанню щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури в кожній громаді до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Як зазначив Степан Іванович, через ситуацію в країні опалювальний сезон очікується нелегким, але готуватися потрібно в посиленому режимі, адже часу залишилося зовсім мало, на наших плечах лежить відповідальність перед населенням всього району.

Проблем залишається дуже багато, це і зруйнована спецтехніка, і заміна трубопроводів, відсутність кваліфікованих спеціалістів тощо. Також, залишається проблемним питанням низький рівень оплати за послуги теплопостачання населенням в громадах.

В ході засідання обговорили питання стосовно посилення заходів щодо профілактики сказу тварин на території Ізюмського району, з якого доповідав В’ячеслав Бережний, начальник Ізюмського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

У зв’язку з військовою агресією мешканці району масово покидали свої помешкання та залишали своїх тварин напризволяще. Тому в районі з’явилася велика кількість безпритульних тварин, які можуть бути хворі на сказ, що несе небезпеку людям. Керівникам територіальних громад району рекомендовано розробити програми по врегулюванню безпритульних тварин у населених пунктах. Ветеринарній медицині рекомендовано проводити профілактичні щеплення сприятливих тварин проти сказу.

Також під час наради були розглянуті актуальні питання оборонної та мобілізаційної роботи в районі. Про проведення заходів мобілізації на території Ізюмського району присутніх інформував начальник Ізюмського районного центру комлектування та соціальної підтримки Харківської області Олександр Щиковський.

Під час інформування, заслуховувались пояснення відповідальних за проведення мобілізаційних заходів на місцях, виявлялись проблемні питання, заслуховувались пропозиції щодо покращення роботи та надавались роз’яснення з усунення недоліків в поточній роботі.

Про виконання програми Територіальної оборони у районі за 2022-2023 роки доповів Сергій Шутько, заступник голови Ізюмської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора