Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дитячий фонд ООН «ЮНІСЕФ» завітав до Ізюмського району

Дата: 26.07.2023 18:30
Кількість переглядів: 101

Фото без описуСьогодні до району завітали представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), де провели робочу зустріч з начальником Ізюмської районної військової адміністрації Степаном МАСЕЛЬСЬКИМ, представниками районної військової адміністрації, керівниками та спеціалістами відповідних соціальних служб і комунальних установ Балаклійської міської ради.

З перших днів деокупації району ЮНІСЕФ надає всебічну допомогу мешканцям всього району, а це продуктові та гігієнічні набори, будматеріали, фінансова допомога, гаджети та одяг школярам, генератори та авто тощо.

Метою Дитячого фонду ЮНІСЕФ є надання соціально-психологічної допомоги дітям, які постраждали від військової агресії з початку повномасштабного вторгнення рф, та їх захист в усіх громадах району. А головний напрямок співпраці - це розвиток дитини у сприятливому середовищі.

Зі створенням комплексної програми допомоги дітям підтримка ЮНІСЕФ буде ще більше спрямована на забезпечення добробуту дитини і матері в різних сферах: освіта, охорона здоров’я та здорове харчування, санітарія та гігієна, соціальна політика, залучення молоді тощо.

В ході зустрічі представники кожного напрямку ЮНІСЕФ поспілкувалися з керівниками закладів та установ громади, дізнались інформацію, зробили висновки, після чого виділили першочергові завдання та напрямки роботи.

В свою чергу керівництво районної та місцевої влади подякувало представників Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за постійну підтримку та допомогу громадам району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора