Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комплексне виїзне засідання з питань цивільного захисту

Дата: 11.07.2023 18:10
Кількість переглядів: 196

Фото без описуСьогодні, 11 липня 2023 року, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов провів комплексне виїзне засідання на Ізюмщині.

Нарада пройшла за участі директора Департаменту цивільного захисту ХОВА Івана Сокола, начальника Ізюмської районної військової адміністрації Степана Масельського, начальників військових адміністрацій населених пунктів та керівників органів місцевого самоврядування, фахівців з цивільного захисту населення району, керівників правоохоронних органів та районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.

Вкотре акцентувалася увага на тому, що збереження людських життів у час війни – це те, що найбільше потребує уваги. Саме тому усі укриття мають бути відкритими, коли звучить сигнал повітряної тривоги.

Під час засідання висвітлено та обговорено стан захисних споруд цивільного захисту в кожній територіальній громаді району, а також забезпечення їхньої готовності та цілодобової доступності до них для населення. Наголошувалася увага на проблемні питання, які слід негайно усунути.

За результатами порядку денного керівники прийняли ряд рішень та надали відповідні доручення з чіткими термінами виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора