Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

4 липня – День Національної поліції України

Дата: 04.07.2023 19:30
Кількість переглядів: 98

Фото без описуСьогодні начальник Ізюмської районної військової адміністрації Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ та голова Ізюмської районної ради Сергій ДУВАНСЬКИЙ привітали силовиків з професійним святом - Днем Національної поліції України, яке щорічно святкують 4 липня.

«Щодня і щохвилини ви стоїте на варті громадського порядку, запобігаєте злочинам та правопорушенням. Не раз вам доводилося ризикувати власним життям, проявляти справжній героїзм і відвагу. Сьогодні, коли вся країна бореться за право бути вільною та незалежною, бореться проти збройної агресії ворога, ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок! Багато завдань лягло на ваші плечі, ви не лише охороняєте життя та спокій наших громадян, а й виявляєте диверсантів і колаборантів, розслідуєте військові злочини окупантів, займаєтесь пошуком зниклих людей, доставляєте гуманітарну допомогу постраждалим мешканцям району, займаєтесь розборами завалів після обстрілів…Нехай Бог оберігає вас від усяких небезпек і дарує вам силу та мужність у вашій благородній місії», - зазначив Степан Іванович.

За сумлінне виконання службових обов'язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності, вжиття заходів спрямованих на забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України та з нагоди Дня Національної поліції України кращим силовикам Ізюмського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області було вручено Почесні Грамоти Ізюмської районної військової адміністрації та Ізюмської районної ради.

До привітань приєдналися народні депутати України Олександр ЛІТВІНОВ та Павло СУШКО.

Також, поліцейських привітали та відзначили своїми нагородами начальники військових адміністрації населених пунктів та керівники органів місцевого самоврядування району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора