Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Усі укриття та захисні споруди мають бути з безперешкодним доступом та у належному стані

Дата: 05.06.2023 14:30
Кількість переглядів: 59

На цьому під час наради, яка була проведена сьогодні за участю керівників правоохоронних органів, начальників військових адміністрацій населених пунктів, голів органів місцевого самоврядування району, наголосив начальник районної військової адміністрації Степан Масельський. Основне питання наради — належна організація роботи укриттів.

Очільник району акцентував на тому, що збереження людських життів у час війни - це те, що найбільше потребує уваги. Саме тому, коли звучить сигнал повітряної тривоги, усі укриття та захисні споруди мають бути відкритими. За закриті укриття в будь-яку пору доби, в тому числі і в комендантську годину, відповідальні особи понесуть покарання. Органи місцевої влади зобов'язані забезпечити наявність вказівників «Укриття» та «Вхід в укриття» та проінформувати населення про їхнє місцерозташування.

Також під час наради були розглянуті питання щодо внесення актів комісійного обстеження пошкоджених об’єктів нерухомого майна до Реєстру пошкодженого та знищеного майна; створення та організацію роботи територіальних комісій з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій та збройної агресії з боку російської федерації; щодо участі випускників закладів загальної середньої освіти району в національному мультимедійному тестуванні та інші.

В ході наради всім відповідальним були надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора