Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Харкові погасили марку, присвячену «Гвардії наступу»

Дата: 09.05.2023 11:57
Кількість переглядів: 117

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 9 травня взяв участь у презентації нової марки «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу».

Також на погашенні марки були присутні начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко та директор Харківської дирекції АТ «Укрпошта» Юрій Савченко.

«На нових поштових марках, присвячених «Гвардії наступу», зображені бійці Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та Національної поліції України. Ці підрозділи допомагають визволяти Україну від російських загарбників. Вдячний всім Захисникам і Захисницям, які боряться за нашу свободу та незалежність», – сказав Олег Синєгубов.

Загальний тираж блоку становить 235 тисяч примірників. У самому блоку міститься три марки, також до нього випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та три художні картки. Автором поштового випуску виступає заслужений художник України Олександр Охапкін.

Серія поштових марок про українських військових буде розширюватися. Невдовзі «Укрпошта» планує нові випуски про Головне управління розвідки та Службу безпеки України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора