Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 лютого в місті Ізюм пройде "День Донора"

Дата: 21.02.2022 17:02
Кількість переглядів: 231

Фото без описуЩомиті в усьому світі у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові за життєвими показаннями. Переливання крові та продуктів крові щорічно дозволяє рятувати мільйони людських життів.

Донорська кров постійно потрібна хворим на лейкоз, апластичну анемію та різні форми гемофілії. Без неї неможливо обійтись у хірургії, трансплантології, акушерстві, онкології, ортопедії та травматології.
Згідно із законом, донором може бути будь-який дієздатний громадянин України від 18 років, що пройшов відповідне медичне обстеження і не має протипоказань, визначених Міністерством охорони здоров’я України. Узяття крові або її компонентів у донора дозволяється лише за умови, що його здоров’я не буде погіршене.
КНП «Центральна міська лікарня Піщанської Богоматері» запрошує всіх бажаючи приєднатись до благодійної акції та здати кров 22 лютого 2022 р починаючи з 09:30 за адресою: м.Ізюм, вул. Залікарняна/пров.Залікарняний 5/4 (В приміщенні колишнього інфекційного відділення) . При собі мати паспорт.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора