Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування

Дата: 22.02.2022 16:45
Кількість переглядів: 284

Фото без опису22 лютого 2022 року проведено семінар-нараду з керівниками органів місцевого самоврядування району під керівництвом голови районної державної адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО, за участі голови Ізюмської районної ради Сергія ДУВАНСЬКОГО, представників районної державної адміністрації, правоохоронних органів та силових структур району.

Під час семінару-наради було розглянуто питання щодо стану вакцинації населення від COVID-19 в територіальних громадах Ізюмського району. З даного питання проінформував заступник голови районної державної адміністрації Василь ЛЕСИК.

Так, станом на 22 лютого 2022 року загальна кількість населення від 12 років складає понад 131 тис. особи, з них отримали першу дозу та чекають на другу 8 026 осіб (6,09%), щеплені другою дозою 66 699 осіб (50,6%), загалом вакциновано 74 725 (56,7%). Найвищі показники у Куньєвській (71,9%) та Оскільській (66,8%) сільських громадах, Балаклійській міській громаді (65,6%). Загальнообласний показник – 51,9%. Нижче за загальнообласні дані Барвінківська (39,9%) та Ізюмська (51,3%) міські громади.

Також, на виконання доручення голови обласної державної адміністрації проведено обстеження пунктів вакцинації, які діють в територіальних громадах району. Після проведених обстежень головам територіальних громад надані рекомендації щодо шляхів залучення населення до проведення вакцинації, а саме: організація підвозу мешканців громад до пунктів вакцинації, проведення роз’яснювальної роботи з батьками, щодо вакцинації дітей віком від 12 років та постійної роботи засобів масової інформації з даного питання.

В ході наради акцентовано увагу, що на сьогодні єдиним способом захистити себе від коронавірусної хвороби та зупинити поширення пандемії COVID-19 є вакцинація.

Голова районної державної адміністрації вкотре зауважив на посиленні проведення роз'яснювальної роботи щодо вакцинації серед населення в територіальних громадах району.

"На даний час немає ніяких перешкод для того, щоб отримати щеплення, яке допоможе зберегти здоров’я та життя." – зазначив Степан МАСЕЛЬСЬКИЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора