Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перевірено роботу центру вакцинації на Борівщині

Дата: 18.02.2022 13:13
Кількість переглядів: 235

Фото без опису17 лютого 2022 року, з метою перевірки роботи районних центрів вакцинації, заступник голови районної державної адміністрації Василь Лесик здійснив візит до Борівського центру вакцинації, що знаходиться на базі КНП «Борівська центральна лікарня Борівської селищної ради» за адресою вул. Миру, 34.

Василь Якович ознайомився з роботою центру, оглянув приміщення для вакцинації, холодильні установки, необхідні для зберігання вакцини та наявні вакцини для щеплення. Медичні працівники зазначили, що працюють в звичному режимі, борівчани можуть пройти імунізацію у будь-який день, центр вакцинації працює і на вихідних.

Також на території Борівської громади працює 1 пункт щеплень, а маломобільні верстви населення можуть вакцинуватися за допомогою мобільних бригад, вони функціонують і для організованих колективів за місцем роботи чи компактного проживання в сільській місцевості.

Станом на 17 лютого 2022 року загальна кількість населення громади від 12 років складає 11 390 осіб, з них отримали повний курс вакцинації – 5 883 (51,65%), загальна кількість щеплених становить 6 310 осіб (55,4%).  За минулу добу першою дозою щепилися 10 осіб, другою – 13, бустерну дозу отримали 2-і особи.

З метою захисту себе і свого оточення від тяжкого перебігу хвороби закликаємо населення Ізюмського району до вакцинації!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора