Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 8 млн грн з обласного бюджету спрямували на розвиток системи тероборони Харківщини

Дата: 17.02.2022 08:03
Кількість переглядів: 210

Відповідне рішення ухвалили на позачерговій сесії 16 лютого.

Зокрема, затверджено Програму територіальної оборони Харківської області на 2022 рік та внесено зміни до Комплексної регіональної програми забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Харківської області на 2020-2022 роки.

Фото без описуГолова ХОДА Олег Синєгубов подякував депутатам Харківської обласної ради за консолідацію зусиль та ухвалення цього важливого рішення.

«Дійсно, ми в досить стислі терміни розробили програму, яку сьогодні прийняли. На що саме підуть ці кошти? На найнеобхідніше: закупівлю комп’ютерної техніки, подекуди це заміна вікон або поточні ремонти тощо», - зазначив Олег Синєгубов.

Кошти будуть перераховані відповідним військовим органам, які проведуть процедури й закупівлі, після чого ці кошти або товарно-матеріальні цінності передадуть безпосередньо до місць дислокації органів ТО.

«Це лише початок, перший крок. Далі поступово будемо впроваджувати і реалізовувати Закон України «Про основи національного спротиву», формувати підрозділи тероборони, посилювати їх боєздатність», - відзначив голова Харківської ОДА.

Директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов під час доповіді наголосив, що у Харківській області 4 роки поспіль діють програми територіальної оборони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора