Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ізюмському районі проходить перевірка центрів вакцинації та пунктів щеплень

Дата: 16.02.2022 16:11
Кількість переглядів: 245

Фото без описуНа виконання доручення голови Харківської обласної державної адміністрації  Олега СИНЄГУБОВА, сьогодні, 16 лютого, заступник голови Ізюмської районної державної адміністрації Василь ЛЕСИК перевірив роботу центру масової вакцинації населення КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Ізюм», який знаходиться за адресою вул. Покровська, 34.

Василь Якович поспілкувався із медичними працівниками, перевірив дотримання режиму роботи, присутність медичного персоналу у робочий час. Оглянув умови та оснащення місця для вакцинації і наявність інформаційних матеріалів.

На даний час на території Ізюмської територіальної громади, з метою запобігання поширенню гострого респіраторного захворювання COVID-19, організовано вакцинацію населення на базі 1-го Центру вакцинації та 2-х пунктів щеплень. Функціонує 2 мобільні бригади для імунізації маломобільних верств населення, організованих колективів за місцем роботи чи компактного проживання в сільській місцевості.

Станом на 16 лютого 2022 року загальна кількість населення  громади від 12 років складає 39 759 осіб, з них отримали повний курс вакцинації – 17 826 (44,84%), загальна кількість щеплених становить 20 233 особи (50,89%). За минулу добу першу дозу отримали 51 особа, другу - 78 осіб, бустерну дозу - 55.

Звертаємо увагу, що вакцинація – єдиний ефективний спосіб вберегти себе та своїх близьких від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи навіть смерті від COVID-19. Лише збільшивши кількість вакцинованих ми матимемо реальну можливість подолати хворобу. Бережіть себе та рідних - вакцинуйтесь!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора