Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України з нагоди Дня єднання

Дата: 16.02.2022 13:57
Кількість переглядів: 323

Фото без описуСьогодні вперше в Україні відзначають нове державне свято - День єднання, яке відповідно до Указу Президента «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року № 53/2022, відтепер українці відзначатимуть щороку 16 лютого.

З цієї нагоди, о 10:00 год. на центральній площі міста Ізюм зібралось керівництво району та міської ради, працівники державних органів, представники громадськості із залученням учнівської молоді. Учасники заходу, зокрема працівники Ізюмської районної державної адміністрації, тримали у руках національну символіку – жовто-блакитні прапорці, а учні місцевих освітніх закладів  розгорнули  синьо-жовтий стяг, як символ єдності та патріотизму.

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора відбулася під музичне виконання  Гімну України. Відповідні заходи пройшли у всіх територіальних громадах району. Також цього дня у закладах освіти району для учнів були проведені тематичні заходи за темами: «Бійці невидимого фронту: снаряд чи слово», «Місце української держави у світовій спільноті» та інші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора