Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено семінар-навчання з питання заповнення Е-декларацій

Дата: 10.02.2022 15:01
Кількість переглядів: 224

Фото без опису10 лютого 2022 року під головування голови районної державної адміністрації Степана МАСЕЛЬСЬКОГО за участі голови районної ради Сергія ДУВАНСЬКОГО для працівників Ізюмської районної державної адміністрації та районної ради було проведено семінар-навчання щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства та є-декларування.

Інформаційно-роз’яснювальну роботу про особливості деклараційної кампанії 2022 року надав начальник відділу правового забезпечення діяльності районної державної адміністрації, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Микола ІВЧЕНКО. В ході заходу було розглянуто основні питання, на які варто звернути увагу при заповненні декларації. Микола Анатолійович акцентував увагу, що 29 грудня 2021 року були опубліковані нові роз’яснення НАЗК з приводу декларування. Разом з тим,  начальником  відділу були надані  відповіді на запитання від учасників заходу.

Степан Іванович підсумував проведення семінару та побажав декларантам успішного заповнення декларацій, а також наголосив на тому, що у разі виникнення питань під час заповнення та подання декларацій посадові особи та державні службовці мають змогу звернутися до відділу правового забезпечення щодо отримання консультації, методичної та технічної допомоги.

Нагадаємо - держслужбовці та посадові особи мають подати декларації про отримані доходи за 2021 рік до 01 квітня 2022 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора