Ізюмська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Енергетики збільшили потужність для спорткомплексу в Балаклії

Дата: 07.02.2022 14:48
Кількість переглядів: 193

Фото без описуПро це повідомили в АТ «Харківобленерго». Фахівці АТ «Харківобленерго» виконали роботи щодо збільшення електричної потужності Балаклійського дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел».

Реконструкція об'єкта здійснюється у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За словами начальника Балаклійського району електричних мереж (РЕМ) АТ «Харківобленерго» Олексія Вишнякова, роботи тривали протягом трьох місяців.

«Завдання з розбудови енергозабезпечення спорткомплексу було не простим, але цікавим у професійному плані. Воно вимагало від нас, можна сказати, творчого підходу – кабельну лінію 10 кВ треба було прокласти через густонаселену місцевість. Щоб виконати все, як треба, знадобилася співпраця та взаємодія багатьох служб. Але у підсумку нам все вдалося», – підкреслив Олексій Вишняков.

У межах приєднання фахівці обленерго виконали заживлення спортивно-оздоровчого комплексу за другою категорією енергозабезпечення. Об'єкт отримав два незалежні джерела живлення. На двох електропідстанціях було встановлено два силові трансформатори загальною потужністю 1260 кВА. Прокладено чотири силові кабелі. Нова електрична потужність об'єкта становить 522 кВт. 

«Приємно, що завдяки виконаним роботам стале та надійне електропостачання отримають не тільки відвідувачі спортивного закладу, а і жителі густонаселених районів Балаклії поряд з модернізованими підстанціями. Це серйозне досягнення та позитивні зміни для всієї територіальної громади», – зазначив начальник місцевого РЕМ.

У свою чергу голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий розповів, що реконструкція спорткомплексу «Вимпел» завершена на 99%.

«Басейн, розташований у спорткомплексі, не працював 11 років. Але минулого року завдяки ініціативі Президента Володимира Зеленського, облдержадміністрації та облраді цей об'єкт було включено до списку “Великого будівництва”. Тепер можна з упевненістю сказати, що це буде спортивний заклад європейського зразка», – зазначив Іван Столбовий.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора